Welkom bij de Auto Houtwijk Verkoop

Autobedrijf Houtwijk is sinds 1 januari 2018 uw officiële Aixam dealer. Deze 45 km auto kunt u rijden vanaf 16 jaar en met een AM-rijbewijs.
Lees hier meer over de wet- en regelgeving rond brommobielen.

Bij ons in de showroom vindt u altijd de nieuwste modellen van Aixam. In de meeste gevallen kunnen we nieuwe brommobielen binnen één week leveren. Wij bieden ook een ruime keus uit tweedehands brommobielen. Bekijk ons aanbod gebruikte brommobielen en nieuwe modellen.  

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor reparatie, onderhoud en schadeherstel van alle merken brommobielen zoals Ligier, Microcar, Aixam, JDM en Chatenet.

Rij brommobiel voor een vast bedrag per maand

Auto Houtwijk private lease


AutoCrew RDW ANWB BOVAG Aixam

Autobedrijf Houtwijk is een zelfstandig, merkonafhankelijk autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, APK, aircoservice, winterbanden, occasions en nog veel meer. Zowel uw auto als brommobiel maken wij altijd tiptop in orde. Wij maken gebruik van de Bosch AutoCrew formule: een werkplaatsformule die garant staat voor absolute kwaliteit.

Auto Houtwijk is ruim 20 jaar geleden gestart aan de Zichtenburglaan in Den Haag, maar sinds enige tijd hebben wij ook vestiging Wateringen. Daar vindt u exact dezelfde service en kwaliteit als op onze hoofdvestiging.

Bosch AutoCrew

Autobedrijf Houtwijk is aangesloten bij de Bosch Autocrew Formule:

“AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat.  Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!”

Wegenwacht-partner

Sinds 2004 zijn wij partner van de ANWB voor de regio Den Haag. Met twee auto’s zijn wij zeven dagen in de week op pad om in opdracht van de ANWB-Wegenwacht pechhulp te verlenen. Bent u lid van de ANWB en komt u in onze regio met pech te staan? Dan kan het zomaar gebeuren dat er een medewerker van Auto Houtwijk u weer op weg komt helpen.

Pech en ANWB-lid? Bel de wegenwacht: 088-2692-888. Nog geen lid? Klik hier!

Routeplanner

Bereken in Google Maps