Welkom bij Autobedrijf Houtwijk Den Haag

Bij Autobedrijf Houtwijk Den Haag kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, APK, aircoservice, winterbanden, occasions en nog veel meer. Zowel uw auto als brommobiel maken wij altijd tiptop in orde. Wij maken gebruik van de Bosch AutoCrew formule: een werkplaatsformule die garant staat voor absolute kwaliteit.

Autobedrijf Houtwijk is een zelfstandig, merkonafhankelijk autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, APK, aircoservice, winterbanden, occasions, autoverhuur en nog veel meer. Zowel uw auto als brommobiel maken wij altijd tiptop in orde. Wij maken gebruik van de Bosch AutoCrew formule: een werkplaatsformule die garant staat voor absolute kwaliteit.

Auto Houtwijk is ruim 20 jaar geleden gestart aan de Zichtenburglaan in Den Haag, maar sinds enige tijd hebben wij ook vestiging Wateringen. Daar vindt u exact dezelfde service en kwaliteit als op onze hoofdvestiging.

Bosch AutoCrew

Autobedrijf Houtwijk is aangesloten bij de Bosch Autocrew Formule:

“AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat.  Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!”

ANWB Pechhulp / Wegenwacht-partner

Auto Houtwijk is sinds 2004 een ANWB Partnerbedrijf. Als partnerbedrijf voeren wij pechhulpverleningen uit in de regio conform de standaard van Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven welke voor de Wegenwacht actief zijn. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen?
Bel de ANWB Alarmcentrale: 088-2692222 of bezoek de website: ANWB Pechhulp - Wegenwacht.

Routeplanner

Bereken in Google Maps