Het team

Auto Houtwijk

Onder leiding van Peter Pannekoek en sinds 1995 met zijn vrouw Isabel, is het bedrijf uitgegroeid tot wat het vandaag is: een garage waar goed opgeleid personeel aan uw auto werkt, waar kwaliteit voorop staat en gegarandeerd wordt en waar u altijd even binnen kan vallen met een vraag en voor een kop koffie.


Vestiging Den Haag

Arjan is 15 jaar geleden begonnen als leerling-monteur bij een autobedrijf in Wateringen. Hij werkte zich op tot bedrijfsleider en gaf leiding aan een team van zes monteurs. Arjan maakt sinds januari 2009 deel uit van ons team: een zeer succesvolle samenwerking!

Vestiging Wateringen

Op 2 januari 2008 openden wij de deuren van ons 260m² grote pand in Wateringen. Dit filiaal staat onder leiding van Chris. Chris maakt al sinds 1989 deel uit van het team en weet alles van auto’s. U bent meer dan welkom om eens langs te komen voor een kijkje in de garage en een kop koffie.


Vestiging Bezuidenhout

Sinds 2011 is Autobedrijf Houtwijk ook in Bezuidenhout te vinden. Mohammad Naimi heeft de leiding in de voormalige ‘Garage Gordijn’. In het authentieke pand beschikken wij over alle moderne apparatuur om uw auto vakkundig te onderhouden. Kom eens langs en proef de sfeer van deze gezellige buurtgarage.

Routeplanner

Bereken in Google Maps