Het team

Jimco

Jimco de Boer is al sinds 1 September 2008 werkzaam bij Autobedrijf Houtwijk en mag zich sinds 1 September 2022 eigenaar noemen. Het autovak en het sleutelen aan auto's is Jimco zijn grote passie, hij doet dit nog iedere dag met heel veel plezier.

Autobedrijf Houtwijk blijft een autobedrijf waar goed opgeleid personeel aan uw auto werkt, waar kwaliteit voorop staat en gegarandeerd wordt en waar u altijd even binnen kan vallen met een vraag en voor een kop koffie.


Arjan

Arjan is ruim 30 jaar geleden begonnen als leerling-monteur bij een autobedrijf in Wateringen. Hij werkte zich op tot bedrijfsleider en gaf leiding aan een team van zes monteurs. Arjan maakt sinds januari 2009 deel uit van ons team. Sinds de overname zal Arjan het eerste aanspreekpunt voor u zijn.

 

Chris

Chris maakt al sinds 1989 deel uit van het team en weet alles van auto’s. U kunt Chris kennen van ons oude filiaal in Wateringen waar hij de leidinggevende was. Sinds 1 September 2022 werkt Chris weer op zijn oude plek in Autobedrijf Houtwijk Den Haag.


Jordy

Jordy is sinds Augustus 2017 werkzaam bij Autobedrijf Houtwijk, hij heeft de eerste diploma's al behaald. Hij is nu nog in opleiding bij de ANWB voor zijn eerste monteur diploma.

Tim

Tim, de nieuwste aanwinst van Autobedrijf Houtwijk. Tim is sinds 1 Oktober 2022 begonnen bij Autobedrijf Houtwijk en gaat één dag in de week naar school voor zijn eerste monteur diploma.

 

Routeplanner

Bereken in Google Maps