Onderhoud en reparatie

Winterbanden

Wist u dat u bij een temperatuur van +7 graden al voordeel hebt van winterbanden? En wist u ook dat in de meeste omringende landen winterbanden verplicht zijn?
Wij zorgen graag voor een veilige winter en voorzien uw auto van winterbanden. We beschikken over een zeer ruime voorraad aan winterbanden van alle merken.

Opslag

De zomer- of winterbanden die u tijdelijk niet gebruikt, kunnen wij voor u opslaan in ons ‘Bandenhotel’. De banden liggen dan onder de juiste condities en verzekerd bij ons tot ze weer gewisseld worden. Handig toch? Thuis liggen ze toch maar in de weg en zo hoeft u niet met de banden te slepen. Klik hier voor meer informatie en voor de mogelijkheid tot gratis opslag.

Wetgeving

In Nederland is het niet verplicht om op winterbanden te rijden. Onderzoek van de grote wagenparkbeheerders (leasemaatschappijen) wijst echter uit dat het rijden op winterbanden ruim 10% aan schadeclaim scheelt. Het is het overwegen dus zeker waard!

Zakelijk Rijden

Heeft u een leaseauto of auto van de zaak? Ook dan kunt u bij ons terecht voor winterbanden. Wij werken nauw samen met verschillende leasemaatschappijen.

Keurmerk

Erkende winterbanden zijn aan de zijkant voorzien van een logo met een sneeuwvlok. Alleen deze banden worden officieel als winterband aangemerkt.

Afspraak werkplaats Auto Houtwijk

Routeplanner

Bereken in Google Maps