Onderhoud en reparatie

Bandenverkoop en opslag

Winterbanden? Zomerbanden? Ook daarvoor kunt u prima bij Auto Houtwijk terecht. Wij zetten bij voorkeur een gerenommeerd merk autoband onder uw auto. Maar soms is er een goede reden om te kiezen voor een goedkoper merk. Bijvoorbeeld omdat het u financieel even slecht uitkomt of omdat de auto al wat ouder is. Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden om een wat vriendelijker geprijsde band te leveren.

Opslag

Heeft u voor uw auto een aparte set winterbanden? De banden die u dan tijdelijk niet gebruikt, kunnen wij voor u opslaan in ons ‘Bandenhotel’. De banden liggen dan onder de juiste condities en verzekerd bij ons tot ze weer gewisseld worden. Handig toch? Thuis liggen ze vaak maar in de weg en zo hoeft u niet met de banden te slepen. Klik hier voor meer informatie en voor de mogelijkheid tot gratis opslag.

Wetgeving

In Nederland is het niet verplicht om op winterbanden te rijden. Onderzoek van de grote wagenparkbeheerders (leasemaatschappijen) wijst echter uit dat het rijden op winterbanden ruim 10% aan schadeclaims scheelt. Het is het overwegen dus zeker waard!

Zakelijk Rijden

Heeft u een leaseauto of auto van de zaak? Ook dan kunt u bij ons terecht voor winterbanden. Wij werken nauw samen met verschillende leasemaatschappijen.

Keurmerk

Erkende winterbanden zijn aan de zijkant voorzien van een logo met een sneeuwvlok. Alleen deze banden worden officieel als winterband aangemerkt.

Afspraak werkplaats Auto Houtwijk

Routeplanner

Bereken in Google Maps