Controleren, Adviseren, Repareren

Bij elke APK en/of onderhoudsbeurt investeren wij 15 minuten van onze tijd in extra controles van uw auto. Wij noemen dit het CAR-systeem: Controleren, Adviseren, Repareren. Ons CAR-systeem bestaat uit zeven punten.

  1. We meten uw accu door, zodat u zeker in de winter geen startproblemen heeft.
  2. Met een schokdemptester testen wij uw schokbrekers. De kwaliteit gaat langzaam achteruit. U merkt dat niet omdat het geleidelijk gaat. Samen met uw banden zorgen schokdempers voor een goede wegligging en dat is oh zo belangrijk.
  3. Remvloeistof trekt vocht aan en kan roest veroorzaken. Dat kan leiden tot verminderde remcapaciteit en levensgevaarlijke situaties. Wij voorkomen dat liever!
  4. Met een simpele test zorgen wij dat ook de koelvloeistof een echte barre winter van -15 tot -20 aankan. Je weet maar nooit...
  5. We kijken naar uw remblokken.
  6. Ruitenwissers gaan niet oneindig mee en die beoordelen wij dus ook.
  7. Tot slot kijken we of de ruimte onder de voorruit niet vol zit met bladeren. Als deze ruimte, ook wel de ..... genoemd, verstopt zit, kan bij hevige regenval het water de cabine inlopen. En natte voeten en beslagen ramen is wel het laatste waar u op zit te wachten.

Maak direct een afspraak voor uw:

APK
Kleine onderhoudsbeurt
Grote onderhoudsbeurt

Routeplanner

Bereken in Google Maps